Adatvédelmi tájékoztató

A honlap a látogatók személyes adatait nem rögzíti és ún. "süti" (azaz HTTP[S]-cookie) technológiát csak explicit előzetes beleegyezés (tehát egy jelölőnégyzet előzetes bejelölése) után használ kliensoldali adattárolásra szolgáltatásmegvalósítás céljára (tehát alapértelmezett esetben nem  használ). A kliensoldali adattárolás nem tartalmaz személyes adatokat és ahhoz szerveroldali adattárolás nem kapcsolódik (azaz annak tartalma az oldal üzemeltetői számára nem ismert).

Az adatbázisban élő személyek személyes adatai tudomásunk szerint nem szerepelnek (amennyiben mégis ilyen adatot talál, kérjük, jelezze, és megtesszük a szükséges lépéseket).

Az adatkezelés jogalapja a közfeladat ellátása keretében végzett tudományos és kulturális értékmegőrzési tevékenység.

A nem nyilvános adminisztrációs felület használatára -- beleértve az admnisztrációs rendszer nem nyilvános webcímének felkeresését is -- külön adatvédelmi tájékoztató vonatkozik, amelyet az annak használatára jogosult felhasználók előzetesen kapnak kézhez és fogadnak el.

Az MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont további tájékoztatását itt találja. 

Felhasználási feltételek: Az oldalon található metaadatok és digitalizátumok (PDF-fájlok) a szerzői jog által védettek. A tudományos idézés szabályain túlmenő használatukhoz a jogtulajdonos előzetes engedélye szükséges. Impresszum
Adatvédelmi nyilatkozat: A webhely a látogatók személyes adatait nem rögzíti, az adatbázisban élő személyek személyes információi tudomásunk szerint nem szerepelnek. További információk
Szoftververzió: 5.10 (© V.P.A., 2018) Szerver: 193.224.38.212 Számítási idő: 0.009 s

Legal Notice: All rights reserved, 2015-2017. The metadata and digitalised (PDF) files are available for personal scientific use only. Redistribution is forbidden without prior written permission by the rights holder.